OVAJ POSAO JE PRILAGOĐEN ZA NAŠ REGION I RAZLIČIT

OVAJ POSAO JE PRILAGOĐEN ZA NAŠ REGION I RAZLIČIT JE programski OD SVIH SVETSKIH SAJTOVA.

Nedavno je počeo sa radom Quartemillion ( QM ) program za zaradu preko interneta. Program je potekao sa Ex-Yu prostora, tačnije iz Hrvatske. Osnovni princip QM je baziran na Matrici 2X3 sa 6 faza zarade.JEDNOKRATNOM uplatom od SAMO 18 Evra se kvalifikujete. Sve ostale uplate na sledeće Levele I faze su od zarade.

Sve što je potrebno da uradite je da uvedete 2 člana (može i više).Uvođenjem prvog člana imate povratak 18 Eura. Zaradu možete ostvariti i ako ne uvedete ni jednog člana, putem SPILOVERA - prelivanja), ali to onda ide SPORIJE. Veoma je važno naglasiti da uplate - isplate idu direktno od člana članu, a ne preko QM sajta.

U prilozima vam šaljem kratka uputstva za Registraciju i kako program funkcioniše — a više detalja možete pročitati kada odete na sajt i kliknete na FAQ (pitanja i odgovori). Tu ispod teksta na engleskom imate i tekst na hrvatskom.

Ako se odlučite da nam se pridružite evo mog linka za Registraciju:

VAŽNA NAPOMENA : Kao sto će te videti u uputstvu za registraciju, članovi sa celog Ex-Yu prostora mogu jedan drugom plaćati i na tekući račun da ne bi bilo troškova plaćanja preko platnih procesora (preporučujem ovakav način plaćanja).

Kao što rekoh program je tek krenuo i preporučujem da se odmah uključite, a uključenjem samo jednog člana pokrivate svoj ulog.

++++++++++++

Registracija u Quartermillion – qmmatrix.com:

1. Kliknete na link koji ste dobili od sponzora

2. “Skrolujete” stranicu tako da vidite polja u koja treba da unesete podatke

3. Proverite da li pored Sponzor pise ime osobe koja Vam je poslala link za registraciju

4. Popunite sva potrebna polja (samo polje za Skype nije obavezno)

5. Obavezno oznacite kvadratic pored koga pise I’m not a robot

6. Kliknite na “dugme” REGISTER

Od momenta kada ste se registrovali imate 48 casova da uplatite pocetni ulog ( 18 Evra ) osobi koja je iznad Vas u sistemu (sistem ce Vam sam prikazati kome i na koje sve nacine mozete uplatiti novac). Ako to ne uradite, sistem ce Vas izbrisati i, ako zelite, mozete sa istim podacima ponovo da se registrujete. Dok ne uplatite ne mozete nikoga ukljuciti.

Kada ste se registrovali,dobice te mejl za verifikaciju koji treba da potvrdite.Zatim, potrebno je da se ulogujete na svoj nalog, da kliknete na Dashboard pa na Profile i tu popunite ostale podatke ili izmenite postojece (jedino ne mozete menjati korisnicko ime), kao sto je Skype ime, platni procesori na koje ce Vam drugi clanovi uplacivati novac.

Napomena za clanove koji placaju clanu koji je iz iste drzave:

Ako ste iz Srbije, a sistem Vam “izbaci” da za naredni nivo treba da platite nekome ko je iz iste drzave, mozete to uraditi i uplatom na njegov tekuci racun ili, ako se znate licno, na “ruke”. Ovo je zbog toga da ne biste placali proviziju platnim procesorima. Isto vazi i za clanove iz drugih drzava. Bitno je da ste dobili uplatu ili uplatili i da onaj kome ste platili potvrdi Vasu uplatu (ili da Vi potvrdite onoga ko Vam je uplatio).

Da bi neko znao iz koje ste drzave, preporucujem da dodate svoj tekuci racun kao jedan od procesora za placanje i da kod naziva banke napisete za koju drzavu to vazi. Na primer: Raiffeisenbank – Srbija, a ispod upisete broj racuna. Ovo naravno nije obavezno, samo preporuka zbog smanjenja troskova.

Cena: 1 din

Lokacija: Beograd, Srbija

Kategorija: Posao

Tip - posao - Multi Level Marketing

Posao otkup


Link: https://qmmatrix.com/?ref=Lemi


Kontakt email: network.ivkovic@gmail.com


Prethodni Sledeći

Pronađite nas na ...


Otkup računara i laptopova