MANZETNA ZA APARAT ZA PRITISAK

Manzetna za aparat za pritisak

Servis aparata za pritisak “Venis” nalazi se u ulici Cara Dušana broj 70, na teritoriji Zemuna u Beogradu. Naš servis usko je specijalizovan za merno regulacionu i medicinsku opremu. Sa svojim radom naš servis aparata za pritisak započeo je 1995. godine. U okviru porodične zanatske radnje možemo da Vam ponudimo proizvodnju, prodaju i servis merača za pritisak.

U veoma prijatnoj atmosferi našeg servisa dočekaće Vas naše ljubazno osoblje, koje će Vam dok čekate da Vaš aparat za pritisak bude popravljen ponuditi savete o pravilnoj upotrebi istog, kako bi rezultati koje dobijete merenjem bili precizni.

Kada je u pitanju medicinska oprema, servis "Venis" proizvodi, prodaje i servisira merače krvnog pritiska, koji su vrlo praktični samomerači, tenziometri i stetoskopi.

Ovlašćeni smo servis za aparate za pritisak renomiranog brenda "Hartmann", koji se nalaze u garantnom i van garantnom roku. Takođe vršimo servis aparata za pritisak svih domaćih i stranih proizvođača, u najkraćem mogućem roku. Izuzev saradnje sa velikim brojem zdravstvenih organizacija, usluge servisa merača za pritisak pružamo i našim sugrađanima.

Kada je reč o merenju i automatskom upravljanju možemo da Vam omogućimo montažu, ispitivanje i puštanje u rad merne opreme koja se koristi na objektima investicione gradnje. Takođe bavimo se i servisom pneumatske i elektro merno - regulacione opreme, koja se upotrebljava u industrijskim procesima.

NOVINA u ponudi servisa “Venis”: ugradnja univerzalne manžetne (za nadlakticu) za sve modele digitalnih aparata za krvni pritisak

Ako želite servis i popravku aparata za pritisak u Vašem stanu, pozovite.

Za sve informacije: 060/3930014 ; 060/0893363

Lokacija: Beograd, Srbija

Kategorija: Usluge

Tip - usluge - Zdravstvo

Usluge otkup


Prethodni Sledeći

Pronađite nas na ...


Otkup laptopova
Otkup računara i laptopova