Futura Pro by Ultratone

Izuzetan uređaj za zdravlje i lepotu tela i lica.

Reč je o novom Bioenergy sistemu koji sedinjuje Bioptičku svetlost i Hromoterapiju, Bio stimulaciju, Mikro strujanja, Ultrastanični i Ultrazvučni prenos u preko 150.000 naprednih nivoa programa specijalno formulisanih za postizanje vidljivih i dugotrajnih poboljšanja svih potreba za telo i lice.

☑️ Omogućava savršen stas i oblikovanje tela, mlađi izgled bez bora i celulita, negu nakon porođaja, čvrstoću tela, oblikovanje mišićne mase, relaskaciju i još mnogo toga.

Namenjen je i ženama i muškarcima.

☑️ Futura Pro by Ultratone je definitivno vodeći u svetu sa više od 40 godina naučnog istraživanja, a ovaj uređaj koriste i svetske zvezde Shakira i Madonna.

Dakle na ovom se aparatu mogu raditi tretmani lica, kao što je mezoterapija bez igala, uklanjanje bora, fleka, pega, zatezanje kože lica, tretmani tela kao što je smanjenje obima, uklanjanje masnih naslaga, poboljšanje tonusa kože, u terapeutske svrhe, anticelulit program i ostalo.

Ovaj aparat je korišten nešto manje od godinu dana i kao nov je.

Inače je plaćen 19 500 evra s tim da mu je sada cena porasla čak na 26 000 evra + pdv.

Ukoliko ste zainteresovani mogli bismo ponuditi i plaćanje na rate.

Aparat je proizveden u Velikoj Britaniji u ograničenom broju, idealan je za salone lepote, veoma jednostavan za korišćenjec a rad s njim se zaista isplati.

Cena: 7000 eur

Lokacija: Beograd, Srbija

Kategorija: Ostalo

Ostalo otkup


Link: https://www.facebook.com/Futura-Pro-by-Ultratone-1876889695930126/


Kontakt email: boniplant.int@gmail.com


Prethodni Sledeći

Pronađite nas na ...


Otkup računara i laptopova