Elasticni plafoni Beograd

Elasticni plafoni Beograd

Elastični plafoni Azuro nude moderno, estetski lepo i elegantno dekorativno rešenje za drugačiji izgled Vašeg plafona. Rešenje koje se ugrađuje brzo i održava lako i koje pruža mogućnost izbora različitih izgleda plafona, kao i nesvakidašnji izgled čitavog prostora.

Elastični plafoni Azuro kao saradnik više inostranih kompanija sa iskustvom od preko 10 godina može se prepoznati po profesionalnom pristupu poslu, zadovoljnim klijentima i velikom broju preporuka. Mi smo tim mladih, entuzijastičnih ljudi koji žele da ponude nešto novo, ekonomično, a kvalitetno na tržistu.

Trudimo se da realizujemo Vaše ideje, kako biste imali enterijer koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Jer znamo koliko Vam je važno da se izađe u susret Vašim željama kada uređujete prostor u kome živite.

Za drugačiji izgled Vašeg plafona, usavršili smo i modernizovali proces izrade elastičnih plafona i uveli inovacije u dizajnu plafona.

Sa ponosom možemo da se pohvalimo i učešćem u programu Kuća od srca.

-Montaza za jedan dan

-10 godina garancije

-100% vodootporan

-Lako odrzavanje (nema krecenja, nema gletovanja)

Proizvodimo i ugrađujemo elastične plafone, držimo obuke za montere i distribuiramo plafone i dodatni materijal potreban za njegovu ugradnju.

Elastični plafoni izgledaju lepo, elegantno, luksuzno i moderno, a osim izgleda imaju niz drugih kvaliteta koje ih čine sve češćim izborom dizajnera i arhitekti širom sveta -montiraju se za dan, trajni su i izdržjivi, ne zahtevaju veliko održavanje, niti renoviranje

Cena od 18 e / m2

Vise o nama: 

Za sve informacije

Cena: 1 eur

Lokacija: Beograd, Srbija

Kategorija: Građevinarstvo

Tip - građevinarstvo - Ostalo

Građevinarstvo otkup


Prethodni Sledeći

Pronađite nas na ...


Otkup laptopova
Otkup računara i laptopova